Totalt antall sidevisninger

onsdag 22. mai 2013

Myggen er her!!

 
 
Når varmen kommer - kommer også myggen.
Etter siste helg på hytta har vi "minner" fra myggens forbudte nattebesøk.
Rett utenfor soveromsvinduene har vi ei lita myr - et optimalt sted for myggen, men ikke for oss, siden den også kommer inn gjennom soveromsvinduene til oss.
Vi må STRAKS gå til anskaffelse av myggnetting.
Har noen erfaringer og gode råd å komme med om hva slags type vi bør velge???
 


mandag 20. mai 2013

17. mai & pinsehelg!!

Etter nesten en hel måned uten oppdateringer på bloggen, er vi her igjen....
Selv om vi ikke har vært så flinke til å komme med nye innlegg på bloggen, betyr det ikke at vi ikke er på hytta. Det er ikke lenger de STORE framskrittene å skrive om, men det er mange små arbeidsoppgaver som skal gjøres.
Vi har blant annet pusset ned og behandlet en gammel slagbenk. Vi fikk den av Steinars mor og den har fått plassen sin i entreen.
Etter hvert som vi begynner å bli mer og mer ferdig, blir det også mer og mer kos og mindre og mindre arbeid når vi er på hytta.
17. mai - kvelden tilbrakte vi på hytta - koselig.
På lørdag tok Ida Karine, "Tinius" (Ida Karines kanin) og Inger turen "Solliheia rundt". Denne dagen kom varmen for et på dager, noe vi kunne nyte sammen med Bjørn-Erik, Wenche & de to yngste guttene deres, som kom på lørdagsettermiddagen.
Vi har kost oss masse i sammen, men det har og blitt en god del jobbing innimellom.
Tv'n har kommet opp på veggen i stua. Vi var først litt usikre på om det ville bli bra, men med et svingbart veggfeste fungerer det kjempefint.
Vi har laget to sittebenker til å ha ute, av restene etter rund stokkene og villmarks kledningen. De må etter hvert beises, men er allerede tatt i bruk ved bålpanna på kveldene - veldig koselig.
Nå har alle dører nede blitt listet. Listejobben er påbegynt på det ene soverommet oppe. Entreen er og ferdig listet, men det største framskrittet i helga er at nå er trapperekkverket kommet på plass. Vi er kjempefornøyde - trappa ble så fin!!