Totalt antall sidevisninger

mandag 11. juni 2012

Beising, isolering & plasting!!

Sist helg var vi igjen på hytta for å jobbe. Inger kom opp på torsdagskveld. På fredag fikk hun beiset nesten ferdig hele vestveggen, før regnet kom i fem tiden.
Lørdagsmorgen kom Bjørn-Erik og Steinar. Det kom mye regn denne dagen, men for våre planer gjorde dette ingenting - vi hadde mye innearbeid å gjøre. Denne dagen gikk med til å isolere. Vi ble ferdige med alle yttervegger, tak og nesten hele etasjeskillet. Vi har litt igjen fordi der har vi en liten utfordring. Snekkerne la furugulvet på hemsen - veldig fint det, men der overbygget over verandaen er, burde de ha isolert. Det blir skikkelig "knotete" for oss å komme til. Vi må dytte isoleringen flere meter innover mellom overbygg og gulv. I det ene skiktet står det i tilegg en rekke med spiker som vil bremse på og rive i stykker isoleringen.
På søndag begynte vi å plaste nede - det gikk unna - vi ble ferdige med alle veggene og fikk begynt på taket.
Vi har fått ryddet litt både utenfor og inni hytta, så containeren begynner å fylles opp. Det er mye hyggeligere å jobbe når det er ryddig rundt oss.
Neste helg er planen å legge gulv der hvor vi skal lage kott utenfor kneveggene på hemsen. Deretter skal kneveggene isoleres. Blir det fint vær vil det helt sikkert også bli noe beising.


Isolering av etasjeskillet.

Denne utfordringen skaper litt hodebry....

Ferdig isolerte vegger og tak og ferdig lagt furugulv på hemsen.

Plasting av vegger, dette er fra kjøkken/spisestuedelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar