Totalt antall sidevisninger

mandag 28. mai 2012

Pinsehelg uten beisekost!!

Pinsehelga er over og den ble ikke helt som vi hadde forespeilet oss. Selvom Familiehytta gav oss, i slutten av forrige uke, små forhåpninger om beising - så hadde vi et lite håp. Da det ikke ble beising på vår egen hytte, har vi fått "svingt" malekostene på hytta til Ingers foreldre.
Det var utrolig gøy å komme opp til hytta på fredag, for nå er det faktisk ei hytte som står der. Snekkerne hadde kommet veldig langt på bare 3 arbeidsdager. Hytta stod der med tett tak, alle vinduer montert og Tyvek på alle vegger.
Vi har hatt noen flotte dager, med sommervarme, lange kosekvelder ute med god mat & drikke. Årets første bad ble tatt i Kleppsvann på søndag, 1. pinsedag. Vi er utrolig heldige som har hytta til Ingers foreldre som "base" under hyttebyggingen.

Snekkerne jobbet også på lørdag, og arbeidet skred raskt framover. Det var gøy å følge med.

Her er noen bilder tatt inn gjennom vinduene på hytta

På mandag begynte snekkerne å legge shingel på taket, og ble nesten ferdige med taket på vestsiden. De fikk plassert alle de fire stolpene. Tre av dem står i inngangspartiet, den fjerde står ved takutstikket over verandaen. Det er også ferdig lektet på alle vegger.

Da vi ikke fikk beiset fant vi ut at vi kunne hogge noen av trærne vi likevel hadde tenkt å få vekk.
Utsikten fra hytta var flott i utgangspunktet den, men det var noen trær som skygget for noen av fjelltoppene rundt. Etter tømmerhogsten fikk vi et flott panorama mot blandt annet; Rønnonnibben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar