Totalt antall sidevisninger

fredag 6. juli 2012

Ferie & hyttebygging!!

Vi nærmer oss slutten på den første av fire ferieuker. Kom hjem igjen i dag etter å ha vært i Tørdal siden lørdag. Dagene har gått med til å jobbe på hytta fra morgen til kveld. Det er ikke akkurat aktivitet vi forbinder med ferie, men dette har vi planlagt og forberedt oss på. Når ikke værgudene kan by på godt sommervær, er det egentlig helt greit å holde på inne og se at det hele tiden går fremover. Ute er det knotten som regjerer og de har virkelig skapt både irritasjon og kløe.
De fleste deleveggene er satt opp nede og elektrikkerne har påbegynt sitt arbeid.
Vi har isolert og slått på plater på veggene i uteboden.
På hemsen fikk vi isolert ferdig, plastet tak og knevegger ( bare gavlveggene står igjen, fordi vi manglet en limsprøyte) og deleveggene til de to soverommene er nesten ferdig satt opp.
På torsdag kom det endelig fint vær og det passet kjempebra, siden vi måtte holde på utendørs. Elektrikerne var i gang og vi kunne ikke gå i veien for dem. Denne dagen fikk vi beiset to vegger, så nå gjenstår bare nordveggen.
Nå blir det noen dager hjemme. Vi må blandt annet en tur på Ikea i forhold til kjøkkeninnredningen.
Det har ikke vært tid til å ta så mange bilder, har rett og slett glemt å tenke på fotografering midt oppi all jobbinga.1 kommentar:

  1. Så fin hytte dere bygger!Tror vi er kommet ca like langt :) http://www.byggehytte.com/
    Hva har dere beiset med ute?

    SvarSlett