Totalt antall sidevisninger

mandag 30. juli 2012

Arbeidsferien sommeren 2012!!

Nå er sommerferien over, den har vi for det meste tilbrakt på "Costa Del Solliheia". Stedet kan ikke skilte med flotte bassengforhold og fine hotellrom, men tilbyr på den annen side et bredt spekter av aktivitetstilbud. Vi har kunnet boltre oss med beising, snekring, plasting, isolering, løing av ved m.m.
Denne sommeren har egentlig vært en sommer etter vår "smak" - akkurat i år. Det har vært et perfekt arbeidsvær....
Vi har fått gjordt mye i løpet av disse ferieukene og synes vi har kommet langt.
Alle delevegger er nå på plass- både nede og oppe.
Plastejobben er unnagjordt.
Terrassegulvet ved inngangspartiet er omtrent ferdig lagt.
Alle tak nede er ferdig panelt, bortsett fra stuedelen - det må vente til pipa er på plass. Vi er veldig glade for at vi valgte å gå for ferdig beisede takpaneler, tross den lille ekstra kosnaden, er det veldig mye jobb spart. Vi er godt fornøyde med hvordan takene blir.
Rørlegger og elektrikker har vært og gjordt sin jobb, så nå kommer ikke de igjen før vi begynner å bli ferdige.
Hytta utvendig er så godt som ferdig beiset - også rundt dører og vinduer nede. Alle vindskier er grunnet. Vi måtte grunne disse først siden vi har valgt en oljedekkbeis. Fargen vi ville ha på vindskiene fantes ikke som oljebeis. Vi har gått for fargen eggehvit, som er tilnærmet lik fargen på dører og vinduer. Noe av det siste som ble gjordt på hytta i denne omgang er at vindskiene over inngangspartiet fikk et strøk med den hvite beisen - det ble kjempe fint.
Vi har startet på arbeidet  med å panele veggene nede og det ene soverommet er nå ferdig.
Ting har stort sett gått "på skinner", bortsett fra noen småting, som bl.a. en liten borrejobb for å få justert plasseringen av noen av vannrørene som kommer i veggen mellom badet og kjøkkenet.
Vi har hatt mye god hjelp av bror/svoger Bjørn-Erik.
Noen dager var også Ole-Martin, nevøen vår, med og han laget fuglekasse som har kommet på plass høyt oppe i et furutre. Til våren kan vi forhåpentligvis kose oss med å iakta leieboere i den.
Vi har fått ryddet, både inne og ute - kjørt bort to hengerlass med søppel. Vi har også fått stablet vedkubbene som skal kløyves, slik at disse får tørket bedre.
Nå er det noen dager hjemme med "ordinært" arbeid, før vi igjen reiser opp til helga - for å fortsette med å panele vegger i flere rom, isolere delevegger m.m.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar