Totalt antall sidevisninger

torsdag 15. november 2012

Kjøkkeninnredningen har kommet!!

I dag ble kjøkkeninnredningen levert fra Ikea. Alle eskene er nå lagret på vårt soverom, der må de stå i påvente av at det blir klart for montering. Vi vet det blir mye jobb, men gleder oss til å kunne komme igang med å sette opp kjøkkeninnredningen.
Siden det, til nå, ikke har kommet noe blogginnlegg fra siste helgs arbeidsinnsats, kan det komme med her;
De som var på hytta var; Bjørn-Erik, Ole Raymond og Inger. Guttene la gulv i stue og inn i kjøkken kroken.
Inger beiset den ene veggen på kjøkkenet.
Veggene på vårt soverom og i gangen ble vokset med Tyrilins Interiørvoks. Et produkt som er laget av bivoks og palmevoks. Den er luktfri og enkel å påføre med lofri klut. Veggene får en penere glans og blir lettere å rengjøre.
Behandling av div. lister er en arbeidsoppgave som vil stå på agendaen mange helger fremover. Inger fikk malt et strøk til, med fargen eggehvit, på en del gerikt, hvitbeiset to strøk på noen taklister og beiset en del gulvlister. Vi har valgt å beise gulvlistene i samme farge som veggene, men beiser listene to strøk. Gulvlistene blir til slutt satt inn med samme olje som på gulvene. Taklistene skal få et støk med lakk før de er ferdige til å settes opp.
Nå til helga blir det Steinar som reiser opp for nok en jobbehelg. Inger blir hjemme, det blir første helg helt hjemme siden før sommerferien, for å "lade opp batteriene" til neste helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar