Totalt antall sidevisninger

søndag 25. november 2012

Fokus på kjøkken & bad!!

I dag kom snøen til Solliheia, akkurat som værvarslet forutsa. Det kom ikke mye, men nok til at det ble hvitt. Selvom det var grått og fuktig ute, ble det mye lysere med snøen som la seg.
Vi kom opp tidlig på lørdag og nok en gang ble Bjørn-Erik med. Han har vært utrolig grei som har stilt opp og hjulpet oss veldig mye.
På lørdag ble den siste lengden med gulvbord lagt, så da var den milepælen nådd. Men det er mange gulv som skal behandles - og i flere omganger.
Bjørn-Erik gikk løs på badet og fikk montert de siste veggplatene. Han fikk og isolert og satt inn foringer i baderomsvinduet. Vinduene i kjøkkenkroken har også fått foringer. Det blir så mye penere og ser så mye mer ferdig ut med en gang når foringene er på plass.
Inger har vokset veggene på kjøkkenet.
Steinar & Inger skrudde sammen skap til kjøkkeninnredningen "for harde livet" og da vi tok kvelden var det kun to skap igjen å montere. Opphengingen av kjøkkenskapene så vi på som en fordel at Bjørn-Erik var med på.
Søndag gikk, for Bjørn-Eriks del, med til å montere kjøkkeninnredningen på veggene. Han fikk også borret hull i ytterveggen til utluftingen fra vifta.
Inger fuget med silikonmasse mellom gulv og oppkant på badet. Marmorflisene på badegulvet ble også impregnert. Impregneringen påføres med kost og er en spesialimpregnering for marmor.
Vi har igjen flyttet på matrialer som ligger i stua. Nå er det bare villmarkspanelen igjen, men vi tror det var siste gang vi måtte flytte stabler med panel. Det er en deilig følelse å se at det minker på matriallageret, det betyr jo at vi nærmer oss slutten.....
Nå har vi klargjordt plass til å kunne begynne å sette opp vilmarkspanelen i stuedelen.
Rørleggeren har vært og montert varmtvannstanken.
Til neste helg håper vi at elektrikeren har vært på hytta og fått montert utelys, noen taklamper og lagt opp noen kretser. Da kan vi kutte ut byggestrømsboksen, noen av skjøtledningene og få lukket døra ordentlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar