Totalt antall sidevisninger

søndag 2. desember 2012

Hyttebygging i førjulstida!!

I dag er det 1. søndag i advent og vi har hatt nok ei jobbehelg på hytta.
Det var ikke så mye snø på Solliheia da Inger kom opp på fredag, men i dag har det snødd enda mer. Med snø kommer også julestemningen, selv for oss som er mest opptatt av å få ferdig hytta vår.
Da Inger kom på fredag hadde både elektrikker og rørlegger vært og gjordt en hel del. Alle utelysene var på plass, det var montert taklys på bad, i boden, på toalettet og i kottet. En del stikkkontakter og lysbrytere var montert og i noen er det nå strøm. Byggestrømsboksen er borte - nå har vi ordentlig støm på hytta.
Rørleggeren har montert kobling og kran til utevannet. Han har fått på plass dusjkabinettet og toalettet på badet. Dette er et Urinova - en "bimeli- bim" do. Fordeler skapet har fått deksel. Servant og servantskap er også montert. Det er bare det at vi har bestilt sort matt servantskap og IKKE hvitt.
På fredag fikk Inger impregnert flisene på badegulvet for 2. gang. Det ble også ryddet bl.a. mye papp og annet etter håndtverkerene. På loftstua ble det ryddet og sopet og klargjort for behandling av listverk.
Lørdag ble den store listedagen for Inger. Først og fremst var det beising av taklister (1. strøk), siste finish med lakk på noen taklister og beising av fotlister (2. strøk).
Gulvet på det siste soverommet nede ble vokset med hardvoksolje.
Inger fikk og begynt å beise veggene på det andre soverommet på loftet.
Steinar brukte lørdagen til å panele veggene i trappeoppgangen. Han fikk og begynt på jobben med å sette opp overliggere på villmarkspanelen i stua.
I dag, søndag, har det kommet overliggere opp på både veggen i "tv- kroken" og på langveggen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar