Totalt antall sidevisninger

mandag 11. mars 2013

Enda en "gulvhelg"!!

Også denne helga var det gulvet i stue - kjøkken og gang som stod i fokus. Inger har hatt denne oppgaven - og det kjenner hun på kroppen i dag...
Første toppstrøk med Osmo hardvoksolje ble påført på lørdag. På søndag var det klart for 2. strøk. Gulvet ser veldig bra ut. Det gikk med over 3 liter med hardvoksolje til begge strøkene - så vi hadde ikke mye igjen da vi var ferdige. Nå er alle gulv nede ferdig behandlet - enda en milepæl er nådd.
Steinar har fått grunnet, pusset og malt en del vindus/dørlister. Han har beiset og vokset noen fotlister. Det ble også plass på bukkene til å hvitbeise noen taklister.
Gulvet i det ene soverommet på loftet ble behandlet med Osmo dekorvoks. Det ble ingen forskjell i fargen på de bordlengdene som var blitt pusset ned, i forhold til de som ikke var blitt behandlet fra før.
På søndag hadde vi et fantastisk vær så lunsjen ble inntatt ute i sola med grilling og litt smak på det å bare nyte hyttelivet.
Siden vi var på hytta sist hadde elektrikeren fått innstallert alle takspottene. Parabolen var og kommet opp på veggen - så nå er det bare å ta med tv`n.....
Nå til helga blir det hjemmehelg for Inger. Med tre håndballkamper i løpet av helga for Ida Karine - er helga fullbooket. Steinar skal på "guttetur" til Sverige. Vi kommer derfor ikke på hytta før vi skal ha påskeferie - da håper vi på å kunne begynne å "flytte inn"!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar