Totalt antall sidevisninger

mandag 4. mars 2013

Fokus på gulv!!

Nå i helga har vi bare, ( nesten bare), hatt oppgaver som har dreid seg om gulv.
På soverommene på loftet ble det hvite flekker i dekorvoksen da vi behandlet gulvet. Sondre Olav pusset ned de tilsammen 12 bordlengdene - og heldigvis - flekkene forsvant.
Gulvet i stue - kjøkken, gang og det ene soverommet på loftet ble først vasket med salmiakkvann og deretter bare med vann.
Alle de fire rammemadrassene vi har kjøpt til soverommene oppe fikk seg og en omgang m/ vaskekluten.
Lørdagens arbeidsøkt ble brått avsluttet, da vi fikk telefon (takk & lov for mobil) fra Sondre Olav som var på skitur. Han hadde falt og slått kneet. Vi måtte hente snøskuter`n og leke hjelpemannskap for å hente en uheldig skiløper ned fra fjellet.
På søndag begynte Inger på den store og slitsomme jobben med å vokse gulvene i stue/kjøkken med Osmo dekorvoks, farge: "snø". Det er tungt å både påføre voksen og å tørke av det som er overflødig. Vi er veldig godt fornøyde med hvordan resultatet ser ut til å bli, og hurra!!....ingen hvite flekker. Alt av engangskluter og gamle t-skjorter ble brukt opp - så vi kom ikke helt i mål. De lengste lengdene fra stue til gang er igjen.
Steinar fikk grunnet en god del med vindus/dørlister.
I dag har elektrikkeren vært på hytta vår igjen, så nå er nok en god del spotter kommet på plass. Parabolen fra Canal Digital henger nok også på veggen når vi kommer opp til helga igjen.


3 kommentarer:

  1. Så fin hytta deres blir! Håper det gikk bra med den uheldige skiløperen!

    SvarSlett
  2. Takk Lise, ja, dt går greit md skiløperen. Hn halter noe enda, og er litt bekymret for hvordan dt vil gå på sesjon i Oslo til tirsdag.

    SvarSlett
  3. Så fint det blir :-)Det er ikke lenge før dere kan flytte inn!! Vi er nok noen timer bak dere på Stenbu ;-)

    SvarSlett