Totalt antall sidevisninger

onsdag 8. august 2012

Vi bygger rom for rom!!

En liten oppdatering fra siste helgs arbeidsøkt på hytta. Det var paneling av vegger, isolering av delevegger og beising av vindskier som sto på agendaen.
Det første som ble gjordt var å beise vindskiene på endeveggene .I tillegg gikk enda en stor furu over ende og dermed står det bare en igjen som skal felles før vi er helt fornøyde. Nå har vi en jobb med å skjære trærne i kubber og kløyve disse, men så vil vi da også ha mye ved som vil komme godt med.
Resten av helga har vi fått panelt veggene i det største kottet, på doen og har kommet et godt stykke på vei med vårt soverom.
Etterhvert som panelen kommer på plass på den ene siden, isolerer vi fra den andre siden.
Vi er i utprøvningsfasen/diskusjonsfasen rundt fargevalg av beis til panelen på veggene i de ulike rommene. Ser at det helt klart er lurt å prøve ut på den panelen vi setter opp, siden vi erfarer at det kan være ganske store forskjeller fra både fargekart og prøver på annet matriale. Vi har egentlig bestemt oss for Tyrilins "Stubbe" til stue og kjøkkendel, men synes den blir litt for mørk når vi prøver den ut på vår panel. Ladys "Valnøtt" synes vi blir for brun. Til de andre rommene er Laydys "Divved" og "Zen Sand" og Tyrilins "Skumring" med i diskusjonen - men vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse ennå.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar