Totalt antall sidevisninger

mandag 20. august 2012

Hyttebygging er både slitsomt & gøy!!

I helga kom vi noen skritt videre og det er gøy å se hvordan hytta begynner å ta form innvendig. Vi hadde en skikkelig laaaaang arbeidsdag på lørdag og var ordentlig slitne på slutten. Begynte kl. 8.00 og var ikke nede igjen på hytta til Ingers foreldre før kl. 19.30. Etter en deilig middag med biff, sopp, smørstekt asparges & fløte poteter var det "natta" allerede kl. 21.30.
Inger har fått beiset nesten alle veggene på vårt soverom. Først måtte det støvsuges for så å tørke godt over all veggpanelen med en tørr klut. Det tar tid å beise; beisen strykes på med pensel på to panelbord av gangen for deretter å tørkes av med lofri klut eller tørkepapir. Begynte først med kluter, men beholdningen ble etterhvert oppbrukt. Fant ut at tørkepapir fungerer bedre, men det kommer til å gå med mange tørkeruller (passer bra for barnehagen som trenger tomme tørkerullholdere). Er fornøyd med fargen, Tyrilins "Skumring", selvom det blir sjateringer i fargen på noen av panelbordene. Synes det ser ut som naturlig eldet tre.
Steinar har panelt den lille boden - "kleskottet", den ene veggen hvor sikringsskapet er måtte først fores ut. Han fikk også panelt omtrent halve gangen mellom stue og soverom.
Steinar har måttet trå til med isolering av delevegger -siden Inger var opptatt med beising....
Vi har begynt arbeidet med å sette opp takpanel på det ene soverommet på hemsen.
Det siste vi gjorde etter å ha ryddet, sopet og støvsugd, var at Steinar fikk primet golvene på badet og i entreen. Da er det klart for at elektrikerne kan komme og legge varmekabler, fohåpentligvis i løpet av denne uka, så vi kan legge på avrettingsmasse til helga.
I dag har jeg, Inger, hentet hjem flisene vi skal ha på kjøkkenveggen mellom overskap og underskap. Det er Italienske marmorfliser - Arpa Stone, fargen går i brun/grå toner og heter "Fantastic Brown". Flisene er 10 x10 cm og vi synes de er kjempefine. Jeg har også bestilt stoffprøver, siden vi skal trekke om noen av møblene vi skal ha i stua.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar