Totalt antall sidevisninger

onsdag 15. august 2012

Paneling!!

Sist helg ble en helg med mye paneling.
Vi fikk panelt ferdig taket i stua, det var likevel ikke nødvendig å vente til stålpipa er på plass.
På soverommet vårt ble vi ferdig med å panele veggene, rakk det akkurat før vi gikk tomme for spiker til spikerpistolen.
Vi har ryddet unna mye som har stått lagret i stua. Alle dører, dørkarmer og foringer er nå plassert på det store kottet. Foreløbig er pallen med gulvbord fin å bruke som arbeidsbord, men den må også flyttes når vi skal begynne arbeidet med peisovn og pipe.
Alt som var igjen av takpanel er nå flyttet opp på hemsen - det ble mer plass og en god del ryddigere på stua.
Fibo Trespo platene til badet er kommet i hus. Siden vi ikke får bruk for hverken gipsplatene eller sponplatene på badet, har vi valgt å sette opp gips bak panelen på veggen mellom soverom og toalett. Tenker at dette kan være mer hyggelig for både de som er på soverommet og de som er på besøk på toalettet. Vi skal og sette opp gips bak skiferpanelen som vi skal ha bak peisovnen. Sponplatene har vi brukt på tak og vegger i uteboden.
Vi fikk hjelp av bror, Einar, med pappa Trygves gamle traktor, til å vinsje opp tømmerstokkene, så nå ligger de lett tlgjengelg for kubbing og kløyving. Einar sagde og ned den siste furua som vi ville ha bort.
Nå til helga skal taket på badet lakkes og vi må gå på med tre støk før det vil være bra nok. Vi har valgt halvblank trestjerners gulvlakk. Beis til veggene på soverommet vårt er også kjøpt inn, regner med at dette kommer til å bli typen vi bruker ihvertfall på alle soverom. Vi endte til slutt opp med Tyrilins "Skumring", er litt engstelig i forhold til om vi blir fornøyde, men krysser fingrene for at dette blir bra.
Gulvene på badet og i entreen skal primes, før vi legger på avrettningsmasse.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar