Totalt antall sidevisninger

torsdag 27. september 2012

Skiferpanelvegg!!

Sist helg var vi, som alle andre helger siden sommerferien, på hytta og jobbet.
Det som stod øverst på prioriteringslista over arbeidsoppgaver, var å sette opp skiferpanelen på veggen i stua - der peisovnen kommer. Vi har brukt skiferpanel av typen "Trysil" fra Stoneart. Vi var litt spente på hvordan monteringsarbeidet ville gå, men det gikk veldig greit. Det er som med alt annet man aldri har gjordt før - at det blir litt prøving & feiling. Det ferdige resultatet er vi godt fornøyde med. På veggen der vi får en overgang mellom liggende furupanel og villmarkspanelen skal vi også sette opp skiferpanel. Tror dette vil bli en fin overgang.
Gulv er lagt i kleskott og på boden.
Alt av panel er nå kommet i hus. Vi har mye liggende i stua - så nå er det trangt og litt kaotisk der, men snart skal panelen på veggene og furugulvet skal legges. En del av veggpanelen tok vi opp på hemsen. Vi løftet den inn gjennom det ene soveromsvinduet oppe. Dette var tungt, selv for tre personer, men nok den enkleste veien å få panelen opp på hemsen.
Ida Karine var med og hjalp mye til, bl.a med å bære inn panel.
Nå til helga starter høstferien og vi skal tilbringe hele uka på hytta. Da håper vi å få gjordt mye.
Vi glemte igjen overføringskabelen til kameraet på hytta, så da får vi ikke lagt inn noen av våre bilder. Legger likevel ved et bilde av skiferpanelen ("Trysil" fra Stoneart) og et av klebersteinsovnen  (Granit Kleber Kube 3).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar