Totalt antall sidevisninger

søndag 20. januar 2013

Mor & sønn helg!!

Da har veggene på stua blitt ferdig beiset, så da gjenstår bare å gå over med voks. Er kjempefornøyd med hvordan fargen (Tyrilins "Varde") ble på villmarkspanelen. Vi ønsket oss en grå-brun farge og det ble akkurat slik vi hadde håpet. Bildene gir nok ikke det helt riktige inntrykket av fargen.
Sondre Olav & Inger reiste opp på fredagskvelden, da var det 10*C inne på hytta til Ingers foreldre. Med intens fyring & et visst antall stearinlys fikk vi ganske raskt opp varmen. Sondre Olav tok ansvar på kjøkkenet denne helga og vartet opp med biffmiddag - deilig for mor!!
Tidlig lørdagsmorgen, kl, 7.00, da Inger kom opp på vår hytte, fikk hun et fantastisk skue. Himmelen "sto i brann" før sola kom opp. Resten av dagen fortsatte å være fantastisk; knallblå himmel & strålende sol. Det var veldig kaldt, var en tur på butikken nede i bygda kl 12 og der viste gradestokken -19*C.
Sondre Olav har fått hvitbeiset mange lengder med taklister. Først ett støk, så pussing, så ett strøk til med beis og til slutt ett lakkstrøk.
Etter at Inger var ferdig med veggene i stua, rakk hun å olje noen gulvlister, før vi måtte pakke sammen og "vende nesa" hjemover.

1 kommentar:

  1. Hei..likte fargen på veggene veldig godt..😀 men hvilken farge har du brukt i taket?

    Vennlig hilsen Wigdis..

    SvarSlett