Totalt antall sidevisninger

søndag 6. januar 2013

Nytt år & ny arbeidsgiv!!ET RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL ALLE DERE SOM FØLGER HYTTEBLOGGEN VÅR!!

Etter en noe lengre pause enn planlagt, har det igjen vært en arbeidshelg på hytta.
Vi hadde planer om å få gjordt en innsats i løpet av romjula, men det satte influensaen en stopper for.
Nå er vi friske og klare for å "trå til" med jobbing på hytta.
Inger kom opp på fredagskvelden og klokka ble nærmere tolv før hun gav seg. Da hadde det ene soverommet fått voks på alle veggene og gulvet hadde fått det siste strøket med olje. Veggen mellom kjøkken og stue var isolert. Det som var igjen å beise av vegger på det siste soverommet oppe var også gjordt. Siden det ble så sent, overnattet hun på Solliheia, dette ble første natt på vår egen hytte for Inger.
Lørdagsmorgen startet Inger tidlig og var godt i gang da Steinar og Bjørn-Erik kom.
Guttene har hatt fokus på villmarkspanelen i stua. Denne jobben ble de ferdige med før de kunne reise hjem på søndag. Det er litt jobb å få tilpasset de ulike lengdene med overliggere - alle er jo helt forskjellige i bredde.
I og med at villmarkspanelen er kommet på plass, er vi også helt ferdig med all paneling og en ny milepæl er nådd.....
Av annet som har blitt gjordt i helga er lakking av en god del taklister, beising av fotlister, beising av veggene i trappeoppgangen og beising av underliggere til villmarkspanelen i stua.
I dag søndag har det vært skikkelig "påskevær" på Solliheia. Sol, blå himmel, snø & plussgrader. Vi gleder oss til vi "bare" kan sitte i solveggen  og nyte hyttetilværelsen.1 kommentar:

  1. Godt nytt år! :)
    Litt av ei arbeidshelg dere har hatt! Skjønner VELDIG godt at dere gleder dere til å sitte ved hytteveggen og bare kose dere! Den tid kommer! :)

    SvarSlett