Totalt antall sidevisninger

søndag 27. januar 2013

En helg med trøbbel på snøføre!!

Vi var klare for å komme noen skritt lengre på hytta i helga ... og en del fikk vi også gjordt. Helga gikk alikevel ikke som den skulle.
Fredagskvelden, på vei ned til middag på hytta til Ingers foreldre, kjørte Inger ut på det glatte snøføret. Heldigvis gikk det greit med Inger, om enn litt skjelven, men det gikk værre med Polo`n. Den har fått seg en skikkelig "trøkk" og må til reparasjon.
På lørdag da vi igjen skulle ned for å spise lunsj, kjørte vi oss ordentlig fast med Qashqai`n . Vi måtte ringe etter drahjelp, da det ikke hjalp å sette på kjettinger.
Mye tid gikk med til å trøble med biler som ikke "likte" seg på det glatte snøføret i helga.
Vi fikk likevel gjordt en del ting som sto på planen.
Steinar fikk tatt ned vifteskapet og demontert bunnhylla -  så kunne skapet komme på plass på veggen igjen og da var det bare å montere ventilatoren.
Inger har satt inn trappevangene med Osmo Hardvoksolje
( farge; "Snø"), vi bruker den samme oljen som på gulvene.
På fredag grunnet Steinar en del dør & vinduslister, disse kunne Inger, på lørdag, pusse for så å grunne 2. strøket og siden male det 1. strøket.
Steinar har begynt å vokse veggene med villmarkspanel i stua.
Inger måtte reise hjem på lørdag, mens Steinar ble over til søndag. Han fikk likevel ikke gjordt noe "fornuftig", siden hodepine & feber forårsaket en tidlig hjemreise.
Med en bil mindre, må vi koordinere mer, men vi tenker oss på hytta neste helg også.2 kommentarer:

 1. Til tross for biltrøbbel, halvt "mannskap" og sykdom, synes jeg dere fikk gjort en del likevel! Men man håper jo på å rekke mye når man har ei helg til rådighet, men rår ikke alltid over tilfeldighetene. Godt at det ikke ble personskader av utforkjøringa, i alle fall!

  Lykke til videre med transport og jobbing til helga! :)

  SvarSlett
 2. Takk for det!! Ja, vi skulle gjerne hatt flere dager i strekk til rådighet. Særlig når vi må vente på tørking mellom x - antall strøk på alt av listverk.
  Så koselig det må ha vært med felles skøytetur for alle på hyttefeltet deres.
  Takk, for hyggelige kommentarer på bloggen vår :)

  SvarSlett