Totalt antall sidevisninger

mandag 11. februar 2013

Enda litt nærmere målet!!

Denne helga var det Bjørn-Erik & Steinar som fikk gjordt en god innsats på hytta.
Først og fremst var fokuset rettet mot kjøkkeninnredningen og monteringen av benkeplatene. For at rørleggeren skal kunne komme og gjøre seg ferdig, måtte oppvaskkummen komme på plass. I utgangspunktet var det en selvfølge at vi skulle ha heltre benkeplater på hytta - naturlig & ekte... Vi endte alikevel til slutt opp med benkeplater i laminat, nærmere bestemt typen; "Prægel svart steinmønstret" fra Ikea. Fargemessig var det ingen heltreplater som passet godt til vegger og fliser, men samtidig var også prisen av avgjørende betydning. En laminatplate som må speseialtilpasses koster en 1/3 av prisen til en tilsvarende i heltre. Med laminatplater slipper vi vedlikehold med oljing og bekymring for merker og flekker.
 I tillegg ble ventilatorrøret montert. Over veggskapene har vi valgt å bygge ut veggen for å skjule ventilatorrøret. Det dreier seg kun om en lengde med veggpanel, men det har mye å si på helhetsinntrykket - synes vi. Alle veggskap har fått påmontert dører og knotter og hyllene i skapene er på plass.
En god del lister var klare til montering og dette ble også gjordt. Først fikk alle vinduene i stua foringer, så kom vinduslistene på plass - og det ble bare så fint!!! I flere rom har det kommet opp taklister, noen flere vinduer er ferdig listet og noen flere lengder med fotlister ble montert.
Guttene var godt fornøyd med helgas innsats - og med god grunn.
Nå må vi få bestilt resten av taklampene, slik at også elektrikerne kan komme og gjøre seg ferdige. Synes det er vanskelig å finne taklamper til soverommene som faller i smak, men må bare ta en avgjørelse raskt.
Neste helg er det Ingers tur til å dra på hytta - og der venter en ny runde med behandling av lister. Har og tenkt å begynne å behandle trinnene til trappa. De skal få samme farge som veggene, men må i tillegg få noen lakkstøk.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar