Totalt antall sidevisninger

søndag 17. februar 2013

Vann i kranene!!

Nå har rørleggeren sluttført sitt arbeid på hytta vår og med det, er det vann i alle kraner. Rørleggeren har byttet servantskapet på badet - det vi hadde bestilt i sort farge, men som var blitt innstalert i hvitt. Vi er veldig fornøyde med slik det har blitt. Speilet er på plass over vasken, så nå mangler bare lysarmaturet.
Opplegget med vanntank, elektrisk pumpe og i tillegg varmtvannstank, tar mye plass og er ikke noe estetisk vakkert å ha på badet. Dette er hva som kreves for å få vann i dusj og div. kraner - siden vi ikke har innlagt vann. Hadde vi visst hvor mye utstyr og plass dette vannsystemet krever, hadde vi helt sikkert laget et teknisk rom. Vi kommer nok til å lage en avskjerming på en eller annen måte. Nå skal det sies at dette kan være en midlertidig løsning, siden det etterhvert kan bli aktuelt å legge inn vann.
Denne helga har Inger fått grunnet og malt en del dør/vinduslister.
Trinnene til trappa har blitt beiset med Tyrins interiørbeis "Skumring" (samme farge som på veggene i entreen). Den ene siden av alle trinnene rakk hun også å gi et strøk med lakk - Trestjerners gulvlakk Silkematt.
Inger begynte også på jobben med å olje gulvet på det ene soverommet på loftet. Desverre oppdaget hun raskt at det kom fram ganske mange "hvite flekker" når den overflødige oljen ble tørket av. Resten av gulvet fikk defor en omgang med trerens, men skepsisen er stor i forhold til om det var dette som skulle til. Svaret får vi neste gang vi er på hytta. Lurer veldig på hva dette problemet kan komme av og hva vi eventuelt må gjøre om ikke flekkene forsvinner med trerens.
Nå til uka skal elektrikeren komme for å blandt annet å montere det gjenstående av takbelysning og
el-punkter.
Inger reiser opp igjen allerede på torsdag. Det er vinterferie og skolefri, så da fylles bilen med unger og kjæledyr for en langweekend med både hygge & hyttebygging.


2 kommentarer:

  1. En ny milepæl - vann i kranene! Forenkler mye, i forhold til å måtte tømme vann fra bøtte, i alle fall! Ganske stor, den vanntanken deres?

    SvarSlett
  2. Ja den er på 150 liter. Vi har gått til innkjøp av en vannslange på 125 meter som vi kan koble til vannposten. Blir nok helst om sommeren vi kommer til å bruke slangen. Om vinteren blir det nok å hente vann i litt større vannkanner.

    SvarSlett