Totalt antall sidevisninger

søndag 21. oktober 2012

Og vi jobber og jobber....!!

Denne helga hadde vi jo ønsket at det var innstalering av pipe som sto for tur, men den gang ei... Dette har blitt utsatt enda en gang, men mulig det skjer i løpet av uka som kommer.
På lørdag fikk Steinar og Bjørn-Erik satt opp underliggere til vilmarkspanelen der gulvet er lagt i stua. Da er det klart for at Inger kan beise disse neste helg. Vi skal ha Tyrilins interiørbeis i fargen "Varde" på veggene i stua og kjøkkenet.
Inger fikk grunnet 2. strøket og malt 1. strøket på en del lister.
Gulvene i boden, på toalettet og i vårt soverom fikk et strøk med Osmo Hardvoksolje. Det var mye lettere å påføre hardvoksoljen, enn dekorvoksen, så dette gikk egentlig ganske raskt.
På søndag begynte Bjørn-Erik å sette opp Fibo Trespo platene på badet, så da begynner også badet å ta form.
Steinar har panelt videre på veggene i loftstua, det er bare den ene deleveggen inn til det ene soverommet igjen.
Nå er forbrenningstoalettet innstalert. Vi har valgt forbrenningstoalett siden det ikke er innlagt vann på hytta. Vi har likevel lagt opp alt av rør klart, hvis det senere blir klart for innlagt vann. Kommunen har bestemt at kommer det fler enn 10 hytter på Solliheia, (foreløbig er det bare 3), må det bygges et renseanlegg. Vi har derfor valgt å ikke legge ned tett tank, men avventer. Tror vi kommer til å klare oss veldig bra, selv uten innlagt vann. Det er ikke langt å gå til vannposten for å hente vann og vi skal ha elektrisk pumpe og varmtvannstank - så vi får varmt & kaldt vann i spring & dusj.
Med et forbrenningstoalett må det monteres et lufterør på utsiden av veggen. Dette er på baksiden av hytta og vil ikke synes mye, men vi er lite fornøyde med at rørleggeren har brukt så "fargerike" rør. Det røret som kommer ut av veggen er grått, koblingene og toppen er sorte, mens rørlengdene er røde. Dette ser ikke bra ut, spesielt ikke inn til den sortbeisede veggen. Håper dette kan endres på....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar