Totalt antall sidevisninger

mandag 15. oktober 2012

Så kom snøen!!

 
 
Så kom den første snøen.... og vi har fremdeles ikke pipe på hytta - brrr...
Da vi kjørte opp til Solliheia, tidlig lørdagsmorgen, lå det snø på de høyeste fjelltoppene. Blandt annet på "Bokken", som er på ca. 700 moh. Utpå formidagen begynte det også å sludde på Solliheia. På søndag var det mer snø som kom ned, men det ble ikke hvitt. Greit for oss som hadde sommerdekk fremdeles. Til neste helg må vi nok "sko" bilene bedre... Helga var i sin helhet en kald og guffen helg, godt vi har innearbeid.
Monteringen av pipa har blitt utsatt enda en uke. Overgangen, som vi hadde fått i feil dimensjon, ble bestilt på ny, men hadde ikke kommet før helga.
Vi har fått beiset ferdig det ene soverommet på hemsen.
Den ene knevegen er ferdig panelt på loftsstua.
En del listverk har blitt grunnet.
Vi har begynt å legge gulvet i stuedelen. Der vi skal ha villmarkspanel må gulvet legges først.
I en del av vinduene har foringene kommet på plass. Samtidig ble lufteventilene satt inn, dermed får vi lukket kulda ute bedre.
Gulvet i boden har fått et strøk med Osmo Dekorvoks. Nå er en del gulv klare for å få et toppstrøk med Osmo Hardvoksolje.
Rørleggeren hadde vært en tur oppom, men ikke montert forbrennings toalettet, som vi ble enige om. Han trodde toalettet skulle stå på badet, men det er feil, vi skal ha forbrennings toalettet på et separat toalettrom. Vi har valgt et forbrenningstoalett av typen Cinderella. På badet skal vi ha en Urinova og der er vi ikke ferdige, så det er ikke klart for noen montering ennå. Kjedelig, men rørleggeren lovet å komme opp i løpet av denne uken. Vi ser det er mange fordeler ved å bruke lokale håndverkere.
Nå krysser vi fingrer & tær for at pipa kommer på plass til helga. Det begynner å bli kaldt inne - selvom aktivitetsnivået og arbeidsinnsatsen er høyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar