Totalt antall sidevisninger

tirsdag 2. april 2013

Påskeferie!!

Nå er vi hjemme igjen etter en fantastisk påskeferie for første gang på vår egen hytte.
Vi rakk akkurat å bli såpass ferdige at vi kunne flytte inn og virkelig ta i bruk hytta fra og med onsdag 27. mars.
Steinars mor har vært med oss denne ferien og hun hjalp oss med siste innspurt av reingjøring og å få alt av stort & smått på plass.
Inger gikk i gang med å olje gulvet på det ene soverommet på loftet med en gang vi kom på onsdag. Det andre toppstrøket med hardvoksolje kom på før frokost på torsdag. Selv om begge soverommene oppe mangler både taklister og fotlister har begge vært i bruk fra fredagen av.
Vi har STORKOST oss, både inne & ute. Denne påsken har været vært helt strålende, så dagene har gått med til å sitte i solveggen, gå på skiturer, ake i bakkene og andre uteaktiviteter. På kveldene har vi kost oss med god mat & drikke. Menyen har inneholdt både pizza, taco, kalvestek, lammelår og finnebiff. Siden vi har hatt problemer med å få inn signalene på tv`n, har stabelen med spill virkelig kommet til nytte.
På påskeaften var vi åtte stykker benket rundt langbordet - og her er det plass til enda to personer til. Denne spiseplassen med plass til mange og med plasseringen ved vinduene som gir flott utsikt, er vi veldig fornøyde med.
Vi har skrudd sammen & montert en del små ting blant annet ; dørstoppere, småbord, hyller, knagger m.m.
På vårt soverom har den nye senga kommet på plass. Det hekla sengeteppet som mormor laget har her fått komme til "heder & verdighet" igjen.
Foruten vår seng er det kun salongbordet på stua som er kjøpt nytt. Ellers er hytta mer eller mindre møblert med ting vi har funnet på Finn.no.
Som innflyttingsgave fikk vi bålpanne fra Ingers foreldre, denne ble også montert og kom i bruk flere ganger i løpet av påsken.
1. Påskedag kom Kikki & Ole Raymond på besøk og dermed kom også arbeidet med å få på plass flisene over kjøkkenbenken i gang. Vi er kjempefornøyde med hvordan det kommer til å bli. De brune Italienske marmorflisene passer godt i fargene både til vegger og kjøkkeninnredningen.
Selv om vi har gjort litt "småarbeid", har vi stort sett bare "feriert" på hytta vår i påsken. Siden vi har ett stykke igjen før vi er ferdige, har vi planer om en ny arbeidshelg førstkommende.


6 kommentarer:

 1. Kjempe flott hytte! Virkelig ein inspirasjon for oss andre sjølvbyggarane som ikkje har kome så langt i prosessen enda :) godt å sjå at der er ein ende :)

  SvarSlett
 2. Takk, veldig hyggelig å lese. Selv om vi har tatt hytta i bruk, er vi ikke ferdige ennå. Framover nå blir det nok en kombinasjon av hyttebygging og tradisjonelt hytteliv.

  SvarSlett
 3. Herlighet, så koselige og fine bilder! Her kunne jeg ha flytta rett inn! Fargen på veggen i stua er lekker. Dette ser riktig så bra ut! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja, vi er veldig fornøyde selv også, men det er ekstra stas at også andre synes det har blitt bra. Fargen på veggene i stua og kjøkkenet er interiørbeisen "Varde" fra Tyrilin og ble superfin.

   Slett
 4. Svar
  1. Tusen tak, hyggelig å få sånne positive tilbakemeldinger :)

   Slett