Totalt antall sidevisninger

søndag 28. april 2013

Vi "kosær vårs" på hytta!!

Selv om vi har mange, både små & litt større, prosjekter igjen før vi er helt ferdige med hytta - har vi allerede fått kjenne på hyttekosen. Når det gjelder det å bli helt ferdige - så gjør vi vel aldri helt det... Nå som vi har flyttet inn kan vi kombinere hygge & jobb lettere, viktig å ha en god balanse - med andre ord få gjennomført arbeidsplaner man har satt seg.
Fredagskveld fikk Inger vasket gulvet på loftstua med salmiakkvann.
Lørdag ble gulvet påført dekorvoks. .
På søndag ble det første strøket med hardvoksolje påført.
Flisene på kjøkkenet fikk 2. strøket med impregnering på lørdag.
I løpet av helgen har vi også pusset ned delene til en slagbenk som vi skal beise og ha i entreen.
En del av delene til trapperekkverket har blitt behandlet.
Vi har fått ryddet en del, både inne & ute.
Den fine vedkurven og lyslykta, sammen med ullpleddene, som Inger fikk i bursdagsgave har fått sine respektive plasser i hytta.
På kveldene har vi kost oss med god mat & drikke - på lørdag serverte Steinar andefilèt med appelsinsaus, grønnsaker og med en nydelig rødvin til.
Selv om vi er helt i slutten av april, vil ikke vinteren "slippe taket". På fredagskvelden begynte det å hagle og på natten snødde det nokså tett. Da vi våknet lørdagsmorgen var det helt hvitt ute.
På søndag kledde vi godt på oss og fikk oss en deilig lang gåtur. Vi gleder oss til å i enda større grad kunne utforske turmulighetene i traktene, og nå med Solliheia som utgangspunkt.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar