Totalt antall sidevisninger

mandag 15. april 2013

Så kom vinter'n tilbake!!

Etter noen småproblemer, kom vi oss til slutt opp på hytta på fredagskvelden. Siden vinteren hadde kommet plutselig tilbake med snøfall hele fredagen, skapte det problemer for oss i bakkene opp til hytta. Vi kom rett og slett ikke opp - ingen vei tilbake, vi MÅ ha bil med firehjulstrekk. Vi måtte gjøre vendereis og ned på hytta til Ingers foreldre for å låne en "bedre" bil.
Det ble nokså sent før vi var på plass, så det ble heller kos & hygge, enn jobbing denne kvelden.
Lørdagsmorgen opprant med et fantastisk vær. Skikkelig vinterstemning den 13. april, med nysnø i trær og på bakken, sol og knallblå himmel.
Hovedarbeidsoppgavene denne helga var å få hvitbeiset en del listverk - det er gjort, så nå gjenstår bare ett lag med lakk.
Flisene over kjøkkenbenken har fått et strøk med marmor impregnering. Fargene på flisene kom så mye bedre fram, samtidig fikk flisene en fin glans.
Toppdelene til trappegelenderet ble beiset med interiørbeis; "Skumring".
En del "småpussel" fikk vi gjort innimellom "gode" pauser i solveggen.
Fuglene på Solliheia har blitt fornøyde nå, ikke bare henger det meiseboller  rundt om i trærne. Nå har det også kommet opp et lite fuglehus i en av bjørkene.
Det er en litt underlig følelse å kunne fra vår egen plass skue ned på plassen som jeg, Inger, har mine aner fra. Slekts stedet, "Ramsdalen", var boplassen til mine forfedre og opphavet til mitt slektsnavn. Stedet er nå i min brors eie.
Vi har hatt middagsgjester både lørdag og søndag. Det er veldig koselig å kunne invitere gjester på egen hytte.
Nå blir det antageligvis et par uker til vi neste gang har mulighet til å dra på hytta.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar